fredag 19. oktober 2012

Statusrapport

Stemningen i klasserommet var totalt annerledes akkurat i dag. Noe rart lå i lufta.
Flere smilte, og selv om en kunne merke enkelte gjesp virket det som om alle var litt lettere enn ellers. Vanligvis er det én, kanskje to, som gir respons når Kimberly entrer rommet
og sier "good morning!" I dag fikk hun svar og smil fra en god del flere.
Forelesningens siste slide ønsket oss lykke til med å redde verden, og både vemod og vantro gikk gjennom flere. Vi er ferdige med forelesningene våre i Vietnam. Ferdige!
 Det er fire måneder siden vi for siste gang gikk ut av skolegården på Kongsgård som elever, og nå har vi gjort det igjen. Selvsagt skal vi tilbake til universitetet før vi drar, men vi har ingen virkelig grunn til å dra dit lenger. Nå blir det bare for å få være der litt til.
På mandag klokken 08.30 skal vi kanskje sitte på hotellet og spise frokost, eller kanskje vi sover hvis søndagskvelden blir lenger enn planlagt. Mest sannsynlig er vi allerede ferdigspist og jobber med gruppeoppgaven. Selv om vi har hatt vår siste forelesning her i Hoi An,
er vi nemlig langt fra ferdige. Vel, det er såpass kort tid igjen at det ikke stemmer.
Vi har det fortsat travelt, allikevel. Torsdag om to uker leverer vi ti tusen forhåpentligvis gode ord til seminarlederene som skal sende dem videre til HiOA.
For vår del kan det bare bety én ting; heng i! Jobb, jobb, jobb! Skriv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar