tirsdag 21. august 2012

Å gå rundt med to millioner i lommeboka

Som noen allerede har fått med seg; vi er FRAMME! I det minste i hovedstaden, og her skal vi være til lørdag. Er det noen som klandrer oss for at vi sov fjorten-femten timer i natt
etter å ha vært på reisefot i over et døgn? Ikke? Fint!
Etter en varm frokost ved middagstider kom vi fram til at vi skulle legge oss tidlig i kveld. Klokka er 23.58.. Nå forbereder vi oss derimot på å gå inn i drømmeland igjen.

Allerede etter flyturen satt vi begge med mange inntrykk, og var enige om at dette kunne det bli blogging av. Nå kjennes det derimot at klokka har passert midnatt, og det er dermed litt sent for å oppsummere alt vi har opplevd siden søndag morgen. Vi kan allikevel ta oss tiden til å fortelle om noe av det første som skjedde etter vi endelig hadde kommet fram.
I minibanken på flyplassen tok vi ut den nette sum av to millioner hver.

Å bli millionær krever med andre ord ikke like mye som en kanskje hadde trodd,
selv om en reise på tjueseks timer selvfølgelig ikke er barebare. Altså, sover man i femten timer er det fordi man er sliten, og sliten blir man av å arbeide (les:fly). Vi har dermed gjort oss fortjent til millionærtilværelsen! Før neste oppdatering skal bildene vi har tatt så langt få komme inn på datamaskinen, så dere får se noen av dem.
Da skal dere også få lese om flyturer med god middag og service, høye temperaturer, vietnamesiske studenter og kaotisk trafikk. 

- Ingvild og Mathilde

4 kommentarer:

  1. Hvor får man to millioner kroner fra...? Det skulle jeg gjerne hatt :D Håper dere koser dere! Liker at dere blogger forresten! <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Ikke kroner det går i her. Dessverre en litt annen valuta, kan du si, men i minibankene får vi 500.000-lapper og greier! Vi liker at du liker at vi blogger! :)

      Slett
  2. D e vel ikke to millioner Norske kroner dokker har? :) håpe dokker har d flott, ta turen innom gamlebyen å sett dokker på en cafe med en kald tigerøl å se på menneskene! Fantastisk! Se og om dokker finne en utypisk turistcafe som selge pho, "fø", nasjonalretten, utrolig godt så lenge kjøttet oppi ikje alligator! :) kos dokker uansett masse, eg e supermisunnelig!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ingen kroner i lommeboka her, nei! :) Har det flott, og er på vei ut for å se nå. En kafétur høres ikke dumt ut! Tusen takk for flotte tips :) Vi skal styre unna alligatorer!

      Slett